Rüyada ölünün saçlarını beyaz görmek

Rüyada ölünün saçlarını beyaz görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, iyi haberler alınacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada ölünün saçlarını beyaz gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Rüyada ölünün saçlarını beyaz görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ölünün saçlarını taramak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün saçlarını görmek huzur ve saadet bulacağına, acı veren kazalara işaret eder.

Rüyada ölünün saçlarını taraması eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendine geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz saçlarını koparmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada eşimin saçlarını beyaz görmek getirisi çok olan işler yapacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun saçlarını beyaz görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının saçlarını beyaz görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments