Rüyada ölüye yorgan örtmek

Rüyada ölüye yorgan örtmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, aydınlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada ölüye yorgan örtmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yorgan vermek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada bir ölüye yorgan vermek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye et yedirmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir ölüye et vermek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada ölüye sinirlenmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye su serpmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye dut yedirmek beklediklerini duyacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments