Rüyada ayağına çamur

Rüyada ayağına çamur sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, istediği makama geleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, büyük bir üne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına çamur gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Rüyada eli ayağına dolaşmak olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına çiş yapmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağına cam batmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Rüyada ayağına çamur çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağına bir şey batması kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Rüyada ayağına bal görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına ip dolanması sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağına taş girmesi önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments