Rüyada parmakta dikiş

Rüyada parmakta dikiş işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada parmakta dikiş gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Rüyada parmakta ip görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakta dikiş ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmakta yüzük kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta kan görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada parmakta siğil görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada parmakta et beni görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakta iki alyans görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta çok yüzük görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments