Rüyada polis tarafından sorgulanmak

Rüyada polis tarafından sorgulanmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalettir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak gördüyseniz:

  • Kulağınıza gelen bazı bilgiler ilerleme sağlayamadığınız konularda zihin açıcı olabilir.

Rüyada polis tarafından kısa sürede hayatın düzene gireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada polis tarafından izlenmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada polis tarafından kurşunlanmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir polis tarafından vurulmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından durdurması üzüleceğine, yıkılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada polis tarafından basılmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından tacize uğramak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments