Rüyada puşi görmek

Rüyada puşi görmek adını kirleteceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet eder.

Rüyada puşi gördüyseniz:

  • Bazı konularda alışılmadık yöntemler uygulamanız, tuhaf veya sizden beklenmeyecek davranışlar sergilemeniz gerekebilir ya da riskli adımlar atabilirsiniz.

Rüyada puşi görmek ömrünün de uzun olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah puşi görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet eder.

Rüyada sarı puşi görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada puşi takmak büyük bir zenginlik elde edileceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah puşi takmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına yorulur.

Rüyada puşi üzüleceğine ve yıpranacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı puşi görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Rüyada puşi bağlamak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments