Rüyada ayakta siğil görmek

Rüyada ayakta siğil görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, hırpalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta siğil gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada ayakta siğil görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta siğil görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Rüyada siğil sıkmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada yüzde siğil büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde siğil koparmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altında siğil bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Rüyada ellerinde siğil çıkması hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada siğil çıktığını görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments