Rüyada savaşta olmak

Rüyada savaşta olmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta olmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada savaşta kurtulmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta kazanmak huzursuzlukların son bulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta çatışmak insanları hak yoluna çağıracağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşta kan görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta ölmek işlerin daha kötüye gideceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta olmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta silahını kaybetmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments