Rüyada selden geçmek

Rüyada selden geçmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden geçmek gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Rüyada selden kaçma daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalettir.

Rüyada selden geçmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden kurtarmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına inanılır.

Rüyada insanları selden kurtarmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada selden köpek kurtarmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir selden kurtulmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işarettir.

Rüyada selden bebek kurtarmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulur.

Rüyada çamurlu selden kurtulmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, memur ise terfi edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments