Rüyada sevdiğini sana bakarken görmek

Rüyada sevdiğini sana bakarken görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, herhangi zarara uğramayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini sana bakarken gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Rüyada sevdiğini sana bakarken görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini başkasına bakarken görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, ilerleyemeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini başka kıza bakarken görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeği sana bakarken görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sana sevdiğini söylemesi sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin sana sevdiğini söylemesi sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments