Rüyada sevdiğinin ağlaması

Rüyada sevdiğinin ağlaması çok güzel bir mevkiye geleceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin ağlaması gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin üşümesi elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin saklanması üzüleceğine ve yıpranacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin bir şey vermesi kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin su vermesi yeni bir hayata merhaba denileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin babasını atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin konuşması başarılı bir insan olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin korkması kaza ve belaların çıkmayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin söz vermesi fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments