Rüyada sırtını kaslı görmek

Rüyada sırtını kaslı görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtını kaslı gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada sırtını kaslı görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaslı görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kendini tek kaşlı görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada kaslı bir adam görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaslı birine sarılmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada kaslı adamlar görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Rüyada kaslı karın görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kaslı olduğunu görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments