Rüyada siyah yılanın kafasını ezmek

Rüyada siyah yılanın kafasını ezmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, gülen yüzünün solacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada siyah yılanın kafasını ezmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın kafasını koparmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine yorulur.

Rüyada siyah yılanın kafasını tutmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü yılanın kafasını koparmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın kafasını ezmek kişinin zor günlerden geçeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Rüyada büyük yılanın kafasını koparmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını kopmuş görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını elle ezmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments