Rüyada suya kusmak

Rüyada suya kusmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, zararların üst üste geleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada suya kusmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Rüyada suya kanmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada suya atmak rahat bir hayat sağlayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada suya hükmetmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada suya kaçmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada suya dönüşmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada suya kusmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çok eğleneceğine işaret eder.

Rüyada suya bogulmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya pislemek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments