Rüyada suyun üstünde yatmak

Rüyada suyun üstünde yatmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kötü gününden de geri duracağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun üstünde yatmak gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Rüyada suyun üstünde yatmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada suyun üstünde gitmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada suyun üstünde atlamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünde kalmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünde at görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada suyun üstünde oynamak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde kaymak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde namaz kılmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments