Rüyada tanıdık kadının bacağını görmek

Rüyada tanıdık kadının bacağını görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, üzüntülerinin biteceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük emekler vereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık kadının bacağını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etme veya destek olma isteğiniz artabilir.

Rüyada tanıdık kadının bacağını görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin bacağını görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının bacağını görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadının öpmesi hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadının elini tutmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada tanıdık kadının göğsünü görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kadının seni öpmesi karşısına iyi insanların çıkacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments