Rüyada tanımadığın erkeğin cinsel organını görmek

Rüyada tanımadığın erkeğin cinsel organını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın erkeğin cinsel organını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin cinsel organını görmek sözler sarf edeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın erkeğin cinsel organını görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın kadının cinsel organını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin cinsel organını koparmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin cinsel organını tutmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin cinsel organını görmesi her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, işlerinin duracağına işarettir.

Rüyada erkeğin cinsel organını kestiğini görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın erkeğin cinsel organını görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments