Rüyada tarçın kokusu duymak

Rüyada tarçın kokusu duymak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına inanılır.

Rüyada tarçın kokusu duymak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size bazı zorlaştırıcı etkiler yapmaktadırlar.

Rüyada tarçın kokusu duymak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada tarçın kokusu çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada çubuk tarçın sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada tarçın istemek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tarçın almak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tarçın dökmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada toz tarçın görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, şansının geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabuk tarçın yemek sıkıntıdan kurtulacağına, insanları sakinleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments