Rüyada tarlada soğan toplamak

Rüyada tarlada soğan toplamak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, güzel sözler işiteceğine, konuşmaz olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tarlada soğan toplamak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Rüyada tarlada soğan toplamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tarlada soğan toplamak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada soğan ekmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil soğan toplamak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili soğan görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek büyük kazançlar getireceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada soğan görmek durgunlaşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada bi tarlada yeşil soğan görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments