Rüyada tavanı süpürmek

Rüyada tavanı süpürmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavanı süpürmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Rüyada evin tavanı yok üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oda tavanı görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavanı süpürmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tavanı yıkamak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyo tavanı akması borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tavanı alçak ev görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavanı ıslak görmek hayırlı adımlar atacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanı görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments