Rüyada turp almak

Rüyada turp almak İslami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada turp almak gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada turp turşusu omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada mor turp görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada turp ihya umutların biteceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet eder.

Rüyada turp otu toplamak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işarettir.

Rüyada turp dilimlemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada turp almak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada pazardan turp almak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada turp ektiğini görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments