Rüyada tuvalet deliği

Rüyada tuvalet deliği yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kırılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada tuvalet deliği gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada tuvalet gör özlem gidereceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet çukuru kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet su basması güzel huylarının değişeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet fırçalamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işarettir.

Rüyada tuvalet kusmak işlerinin kötüleşeceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada tuvalet maşrapası kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, ona kol kanat gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet basması uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet kapısı yok işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments