Rüyada uçakta sallanmak

Rüyada uçakta sallanmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, isabetli adımlar atacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine delalet eder.

Rüyada uçakta sallanmak gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada uçakta havalanmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada uçakta çay içmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada uçakta ağlamak kişinin sıkıntıların artacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada uçakta dua etmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakta sallanmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçakta gitmek işlerinde kara geçeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada uçakta ölmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçakta yükselmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments