Rüyada yeşil şimşek

Rüyada yeşil şimşek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, dertlerinin sona ereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, hayatını yoluna koymaya alamet eder.

Rüyada yeşil şimşek gördüyseniz:

  • Evinizde rahatınızı arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil elbise ve yeşil ayakkabı giymek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yeşil görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Rüyada yeşil yeşil karpuz görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yeşil top zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yer insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kazancın artacağına işarettir.

Rüyada yeşil dut görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil süs görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments