Rüyada balığın karnına girmek

Rüyada balığın karnına girmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, prestij kazanacağına tabir olunur.

Rüyada balığın karnına girmek gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Rüyada balığın karnına girmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Rüyada karnına bakmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada karnına cam batması bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada karnına ok saplanması içebileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnına top gelmesi üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada karnına taş bağlamak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile karnına dokunmak başarılı ve kazançlı olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnına bıçak dayamak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments