Rüyada yılanın görmek

Rüyada yılanın görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada yılanın gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada yılanın öpmesi zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boz yılanın kovalaması kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet eder.

Rüyada yılanın sıkışması yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yılanın su içmesi büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın dişlemesi yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın vurması hayattan daha zevk alacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada yılanın atı yemesi helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın yutması sağlık sorunlarının biteceğine, aile içinde de bereketin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments