Rüyada balık ve ayı görmek

Rüyada balık ve ayı görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada balık ve ayı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada balık temizlerken içinden balık çıkması zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tutmak balık görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık görmek balık tutmak rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada balık canlı balık görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Rüyada balık elle balık yakalamak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalettir.

Rüyada balık balık görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık görmek balık almak ruhuna hayrat yapılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü balık ve canlı balık görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments