Rüyada yüzün zayıflaması

Rüyada yüzün zayıflaması nasıl bir hayat sürdüreceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, neşenin yerine geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet etmektedir.

Rüyada yüzün zayıflaması gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada yüzün kabuklanması yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada yüzün gençleşmesi ilerleyemeyeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün dikilmesi umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün siyahlaşması sevdiği insanların olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzün büyümesi parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Rüyada yüzün kasılması büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kazançlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzün kanaması sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzün soyulması büyük zararlardan kurtulacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments