Rüyada baş kanaması görmek diyanet

Rüyada baş kanaması görmek diyanet birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kazancının bereketleneceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, önünün açılacağına işaret eder.

Rüyada baş kanaması görmek diyanet gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada kanaması görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada parmağın kanaması görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kanaması olduğunu görmek aydınlık bir döneme girileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada diş kırılması ve kanaması görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada burun kanaması görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada baş kanaması görmek diyanet büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, malında azalmaya rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kanaması görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek fakirlikten kurtulacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine Erdoğan

Rüyamda kızımın kafasına kiremit düştü kafası çok kanadı bende çaresizce yardım istedim