Rüyada başkasının gömleğini görmek

Rüyada başkasının gömleğini görmek iş hayatında başarılı olmaya, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, gelirinin daimi olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gömleğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada başkasının gömleğini görmek işlerinin istediği gibi olacağına, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada benim gömleğini başkasının giydiğini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının gömleğini giymek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, refah içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin gömleğini başkasının giydiğini görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömleğini başkasının giymesi yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının gömleğini giydiğini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işarettir.

Rüyada başkasının beyaz gömleğini giymek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments