Rüyada belediye başkanı ile yürümek

Rüyada belediye başkanı ile yürümek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarı için fırsatların artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada belediye başkanı ile çay içmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanı ile oturmak hayallerinin suya düşeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanı ile tokalaşmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanı ile yürümek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada eve belediye başkanı gelmesi karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkani olmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanı ile kucaklaşmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Rüyada belediye başkanı ile sohbet kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı