Rüyada bayanla öpüştüğünü görmek

Rüyada bayanla öpüştüğünü görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, konfor içinde olacağına, işlerinde kara geçeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işarettir.

Rüyada bayanla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada bir bayanla öpüştüğünü görmek makam ve rütbe edineceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada bayanla öpüştüğünü görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir bayanla öpüştüğünü görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada bir bayanla yakınlaşmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayanla duş almak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada bi bayanla konuşmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bayanla evlenmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kafa dağıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanla yakınlaşmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments