Rüyada beyaz keçe görmek

Rüyada beyaz keçe görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz keçe gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Rüyada beyaz keçe görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada keçe yıkamak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada keçe çanta görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçe görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün keçe görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına delalettir.

Rüyada keçe halı görmek imkanlarının artacağına, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçe yediğini gormek onu borçtan kurtaracağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk beyaz yumurta görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments