Rüyada çeneden kıl çıkması

Rüyada çeneden kıl çıkması başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl çıkması gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüyada çeneden kıl çıkması hayatın keyifli bir hale geleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işarettir.

Rüyada çeneden öpmek büyük tartışmaların yapılacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çeneden vurulmak dertlerin aşılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeneden ameliyat olmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada çeneden irin çıkması deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada çeneden öpülmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl koparmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çeneden ısırmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments