Rüyada erkeğin terlik giydiğini görmek

Rüyada erkeğin terlik giydiğini görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin terlik giydiğini gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Rüyada erkeğin terlik giydiğini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski bir terlik giydiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Rüyada birisinin terlik giydiğini görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının terlik giydiğini görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı terlik giydiğini görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı yorulur.

Rüyada siyah topuklu terlik giydiğini görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet eder.

Rüyada birinin siyah terlik giydiğini görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada baska birinin terlik giydiğini görmek adeta sinirden küplere bineceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments