Rüyada eski sevgilinin seni istememesi

Rüyada eski sevgilinin seni istememesi kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istememesi gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin seni suçlaması üst üste birçok sorun yaşanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kucaklaması ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni affetmesi sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni koklaması büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni gıdıklaması aile içinde saadetinin artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni ellemesi insanları kıracağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni kovalaması büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni izlemesi kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments