Rüyada eski sevgiliyle oynamak

Rüyada eski sevgiliyle oynamak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle oynamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek etkinliklere katılabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle uyuma çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle helalleşmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle eğlenmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle oturmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle küsmek maddi durumun düzeltileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlenememek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, zor bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele koşmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments