Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, maddi imkânlarının artacağına, hayatının güzelleşeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, kurtuluşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İkna edici haliniz size çok şey kazandırabilir.

Rüyada bir kedinin hamile olduğunu görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kedinin öldüğünü görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalettir.

Rüyada erkek kedinin hamile olduğunu görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada hamile kedinin eve girmesi sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile iken tekrar hamile olduğunu görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin erkek olduğunu görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments