Rüyada kelek yediğini görmek

Rüyada kelek yediğini görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sevilen bir kişi olunacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kelek yediğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Rüyada kelek yediğini görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada kelek turşusu maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tarladan kelek toplamak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada karpuzun kelek çıkması kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına inanılır.

Rüyada bahçeden kelek toplamak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada kelek tarlası görmek zor bir döneme gireceğine, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Rüyada tarlada kelek görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kelek görmek diyanet büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments