Rüyada kocanı baska kadınla görmek

Rüyada kocanı baska kadınla görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanı baska kadınla gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Rüyada kocanı baska kadınla görmek işinde ustalaşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek kolaylık elde edeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadınla yakınlaşmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadınla oynaşmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine alamet eder.

Rüyada başka kadınla gezmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Rüyada başka kadınla yakalanmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada babasının başka bir kadınla evlenmesi aile hayatında huzuru yakalayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Rüyada eşimi başka bir kadınla görmek güzelleşeceğine, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments