Rüyada kurutulmuş erik

Rüyada kurutulmuş erik uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş erik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada kurutulmuş gül çok büyük başarılar elde edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş çiçek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş et görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş erik işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dut görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kişinin isteklerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş pembe gül görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments