Rüyada ölen kişinin yüzünü şiş görmek

Rüyada ölen kişinin yüzünü şiş görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin yüzünü şiş görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada ölen bir kişinin yüzünü görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin yüzünü kırmızı görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü göstermemesi sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü siyah görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin yüzünü siyah görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin yüzünü nurlu görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yetkili bir göreve atanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments