Rüyada atın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada atın silahla vurulduğunu görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada atın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada atın silahla vurulduğunu görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz atın vurulduğunu görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına inanılır.

Rüyada bir insanın silahla vurulduğunu görmek gönlünün rahata ereceğine, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulduğunu ama ölmediğini görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşimin silahla vurulduğunu görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kişinin kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada iş arkadaşının silahla vurulduğunu görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada silahla babasının vurulduğunu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, verilen sözlerin tutulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments