Rüyada sağ ayağın ağrıması

Rüyada sağ ayağın ağrıması spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Rüyada sağ ayağın ağrıması gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada ayağın öpülmesi yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağın incinmesi kapanan kapıların açılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağın gıdıklanması huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağın kan toplaması çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ayağın su toplaması aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada sol ayağın kaşınması hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ayağın topallaması tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağın topallaması mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments