Rüyada sarı leke görmek

Rüyada sarı leke görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı leke gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada sarı leke görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişte sarı leke görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada gelinlikte sarı leke görmek büyük savaşların yaşanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada yatakta sarı leke görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kazancının günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırda sarı leke müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzde sarı leke görmek bekârlığına da veda edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırında sarı leke görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret eder.

Rüyada sarı leke borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments