Rüyada şeftali kurusu görmek

Rüyada şeftali kurusu görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işarettir.

Rüyada şeftali kurusu gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Rüyada şeftali kurusu görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek rahatsızlık duyulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret eder.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparıp yemek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada dut kurusu yemek inancının eksileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gül kurusu başörtüsü kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Rüyada meyve kurusu bunun için sıkıntıya düşeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Rüyada dut kurusu almak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments