Rüyada sevdiğin kızın saçını görmek

Rüyada sevdiğin kızın saçını görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bazen umutlarını yitireceğine, yaşam refahının düşeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın saçını gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor.

Rüyada sevdiğin kızın saçını koklamak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın saçını görmek daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın saçını okşamak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın saçını kesmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın saçını kestirmesi ekmeğine leke süreceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın saçını okşaması borçların yakın zaman içinde biteceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın saçını boyatması bunu da herkese ilan edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın saçını taramak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments