Rüyada şişede su almak

Rüyada şişede su almak yüksek moralli olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, bol dua edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişede su almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada cam şişede su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada cam şişede bal görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şisede süt görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişede su almak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişede yoğurt görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada şişede kola görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada şişede idrar görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişede temiz su görmek çok rahat bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments