Rüyada siyah bir boğa görmek

Rüyada siyah bir boğa görmek hasta ise iyileşeceğine, çok sevileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada siyah bir boğa gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için gerçekleri özel olarak ele almalı ya da dile getirmelisiniz.

Rüyada iki siyah boğa görmek patron koltuğunda oturacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah boğa kovalaması kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah boğa görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boğa ile konuşmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah boğa sevmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah bir boğa görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah boynuzlu boğa görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah boğa görmek giden birinin geri döneceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments