Rüyada sümbül çiçeği

Rüyada sümbül çiçeği ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sümbül çiçeği gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Rüyada sümbül elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor sümbül koklamak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Rüyada sümbül koparmak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sümbül çiçeği umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada sümbül görmek ihya kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sonunda mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta sümbül görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada sümbül efendiyi görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sümbül hediye almak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments